Bitten

Ontdek de perfecte bit voor jouw paard bij Sonvado

Welkom bij Sonvado, dé bestemming voor ruiters die streven naar de beste uitrusting voor hun paarden. Onze uitgebreide collectie bitten is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van zowel ervaren ruiters als beginners. Of je nu op zoek bent naar een trensbit, een watertrens, een bustrens of een ander type bit, wij hebben de juiste optie voor jouw paard.

Waarom een bit van goede kwaliteit belangrijk is:

Een goed gekozen bit is niet alleen essentieel voor een comfortabele en effectieve communicatie tussen ruiter en paard, maar ook voor de beweging van het paard.

Het juiste bit kan het verschil maken in termen van prestaties, controle en comfort. Bij Sonvado begrijpen we het belang van hoogwaardige bitten en bieden we alleen producten van gerenommeerde merken aan, zodat jij en je paard met vertrouwen kunnen rijden. 

Advies op Maat

Bij Sonvado begrijpen we dat elk paard en elke combinatie uniek is. Daarom bieden we persoonlijk advies om je te helpen het perfecte bit te kiezen. Neem gerust contact op met ons deskundige team als je vragen hebt over welk bit het beste past bij de anatomie en behoeften van jouw paard. Ook bieden wij de mogelijkheid voor een consult op locatie. 

Plan een consult

Een bit eerst proberen?

Overweeg je een nieuw bit voor je paard, maar aarzel je vanwege de investering? Bij ons kun je gebruikmaken van onze testservice om kennis te maken met het bit voordat je het definitief aanschaft.

Zo kun je een bit testen

Om een bit te testen, bestel je deze eenvoudig volgens het standaardproces op onze website. Voeg bij de opmerkingen toe dat je gebruik wilt maken van de testservice.

Na ontvangst van het bit heb je 14 dagen de tijd om het product te testen. Laat ons aan het einde van deze periode weten of je het bit wilt behouden.

De kleine lettertjes

  • Je hebt 14 dagen na bezorging om het bit te testen. Horen we in deze 14 dagen niets van je, dan gaan we er vanuit dat je er blij mee bent en het wil houden.
  • Wil je het bit niet houden, dan heb je daarna 7 dagen om het naar ons terug te sturen.
  • Retourkosten en verantwoordelijkheid voor verzending ligt bij jou
  • Als je gebruik maakt van de testservice en het bit wil houden vervalt het recht om het gebruikte bit te retourneren.
  • Beschadigde bitten kunnen helaas niet worden teruggenomen.
  • Als het bit onbeschadigd en binnen de 21 dagen na aankoop wordt geretourneerd, brengen we 15 euro testkosten in rekening. Het restant storten we naar je terug.