IJslands paard in de wei

Over ons

Ooit is Sonvado Ruitersport begonnen als Horseballshop. Vanuit daar zijn we ontwikkeld naar een ruitersport webwinkel met een veel breder assortiment en zijn we echt gericht op paardenwelzijn. Hoe dat zo is gekomen? Je leest het hier:

Een aantal jaar geleden speelden wij zelf horseball. Een super toffe discipline, maar helaas nog niet heel bekend in Nederland. Het verkrijgen van horseball materiaal was op dat moment niet makkelijk en dat kon beter vonden wij! 

Zo gezegd zo gedaan zijn wij begonnen met het importeren van horseball opraapsingels en harnassen voor de ballen. Gestaag groeiden we door van het leveren van materiaal voor kennissen en vrienden naar een heuze webwinkel. 

Omdat we een grote passie hebben voor paarden en hun welzijn, zijn we rustig aan ons assortiment gaan uitbreiden. In 2023 besloten we dat de naam Horseballshop niet langer toereikend was. Inmiddels bieden we diverse verzoringsproducten en supplementen aan en daarnaast hebben we ons eigen merk in zadeldekken. 

Zelf hebben we een bijzondere voorliefde voor appaloosa's, Engelse volbloeden en IJslandse paarden. Maar iedereen met een passie voor paarden, ongeacht het ras is welkom bij ons.

Diensten en producten

Naast dat we diverse verzorgingsproducten en supplementen aanbieden, vinden we het belangrijk om ook de kennis van onze klanten uit te breiden. 

Zo hebben we ook de mogelijkheid tot het boeken van sportmassages voor je paard en kunnen we binnenkort ook bit en bridle fitting aanbieden.

Visie & Doelstelling

Onze visie bij Sonvado is om een unieke winkelervaring te bieden waarbij het welzijn van paarden en ruiters voorop staat. We geloven in het belang van een harmonieuze relatie tussen paard en ruiter en het belang van goede kennis over de benodigdheden en training van het paard om deze relatie te optimaliseren.

Wij zijn vastberaden om kwalitatieve producten aan te bieden die niet alleen het comfort en de veiligheid van de ruiter bevorderen, maar ook het welzijn van het paard verbeteren. Daarom werken we alleen samen met merken en leveranciers die dezelfde waarden en principes delen als wij.

Onze winkel is een plek waar ruiters van alle niveaus kunnen komen voor deskundig advies en om de beste producten te vinden die aansluiten bij hun individuele behoeften en die van hun paard. We zetten ons in om onze klanten te ondersteunen bij hun zoektocht naar een duurzame en gezonde relatie met hun paard.

Ons doel is om een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten en een positieve bijdrage te leveren aan de paardensport. We streven naar het verbeteren van de levenskwaliteit van zowel de paarden als de ruiters die we bedienen, en we hopen op deze manier bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de paardensport.

Terug naar blog